I WANT contact

Aan vrijwel alle apparaten waarvan we dagelijks gebruikmaken zit een stekker, en in vrijwel alle ruimtes waar we leven vind je wel een stopcontact. Toch lijken we allemaal erg ons best te doen om de wandcontactdozen zo goed mogelijk te verbergen. Ze zitten vaak op een onhandige plek, ze mogen vooral niet opvallen en we willen ze het liefst niet kunnen zien.

Waarom plaatsen we stopcontacten niet op de meest logische plaats? Waarom stellen we alles in het werk om ze te verbergen? En waarom maken ze niet gewoon deel uit van ons interieur? Neffa bekijkt de dingen doorgaans net effe anders en heeft onder de noemer I WANT contact verschillende oplossingen ontwikkeld die de wandcontactdoos beter tot zijn recht laten komen.

Met I WANT contact wil Neffa laten zien dat je een stopcontact prima kunt opnemen in de omgeving. Zo kun je een stopcontact uitstekend integreren in het design van de muur, combineren met het motief van de gordijnen of accentueren met een fraaie lijst. In het laatste geval worden de stopcontacten met stof bekleed en in een kader geplaatst om ze zo een bijzonder en opvallend karakter te geven.

Uitgangspunt bij alle oplossingen is dat de contactdoos zelf niet wordt veranderd. Geen nieuwe vormen, geen speciale bewerkingen, geen aparte designs; het gaat er immers om dat de bestaande contactdoos in zijn oorspronkelijke vorm in het interieur wordt opgenomen. Bent u geinteresseerd in de stopcontactstikkers, neem dan contact met ons op.