Tarp developments

In navolging van projecten I CAN stand the rain en the Letterbag hebben we nog meer prototypes ontwikkeld. Het meeste is gemaakt van bysonyl. Dit is een PVC die vaak voor trucks wordt gebruikt. Deze is recyclebaar, vlamvertragend en lichtecht en bestand tegen -25°C tot +70°C.

tarp bag developments

Bij deze “patchwork light” worden extra details zichtbaar als men de lamp aan doet. De basiskleur is off-white, het patchwork gedeelte is blauw met off-white, de details aan de binnenkant zijn zwart. Hetzelfde principe is gebruikt voor het schilderij die een rand heeft van patchwork.

tarp patchwork light
tarp painting with led lighting

In tijden van crisis gaan we weer terug naar de basis. Daarom een ouderwets damspel in een nieuw jasje. Want waarom zijn er zo weinig spelletjes die tegen een stootje kunnen? En waarom moet je altijd oppassen met je drinken omdat anders het papier of karton nat wordt? Neffa heeft de oplossing bedacht: een dambord gemaakt van tarp. Zo kun je het ook op de camping of in het park gebruiken. Met tentringen maak je hem aan de grond vast zodat hij niet weg kan waaien. Daarnaast is het bord oprolbaar. Meenemen en spelen maar!

tarp checkerboard