I CAN stand the rain

Zodra in het voorjaar de zon doorbreekt, wordt er in de Nederlandse tuinen hard gewerkt om alles weer helemaal gezellig te maken. De tuin wordt keurig opgeruimd, zitjes worden uit de schuur gehaald en met leuke accessoires wordt alles opgevrolijkt. Tot het gaat regenen; dan rent iedereen direct naar buiten om alles binnen te halen. Wat vervolgens resteert is een natte, troosteloze omgeving.

Waarom zijn er zo weinig accessoires die tegen de regen kunnen? Waarom ziet een tuin er bij slecht weer niet net zo gezellig uit als bij mooi weer? En waarom lijkt iedereen dat heel normaal te vinden? Deze vragen hebben Neffa gestimuleerd om, onder de noemer “I CAN stand the rain”, een aantal producten te ontwikkelen die mensen met een gerust hart buiten kunnen laten.

De nieuwe serie weersbestendige producten bestaat uit kussens, een tafelloper en een tuinafscheiding. Het design is geïnspireerd op regendruppels die langs een raam naar beneden glijden. De fraaie kussens zijn dan ook voorzien van deze regenprint en gevuld met speciale korrels die geen water opnemen. De bijpassende tafelloper met snijwerk aan de uiteinden heeft hetzelfde motief. Ook in de tuinafscheiding zijn de druppels uitgesneden. Deze uitsparingen zijn zeer geschikt voor klimop, maar geven ook een leuk effect wanneer je er verlichting achter plaatst. Alle producten zijn gemaakt van vlamvertragende en lichtechte materialen. Deze zijn bestand tegen temperaturen van -25°C tot +70°C en kunnen bovendien worden gerecycled.

I CAN stand the rain is een interieurconcept, en is derhalve nog niet als product in de handel verkrijgbaar. Mocht u interesse hebben om het concept in productie te nemen, dan kunt u contact opnemen met ons.

Momenteel tentoongesteld bij:
exhibition at Sioen Industries showroom 2014