Interdisciplinary collaborations with partners and clients

Door haar multi- en interdisciplinaire manier van werken: het veranderen of verbeteren van de eigenschappen van textiel en het bestuderen van de diverse aspecten (kleurverandering, groei, voeding, etc.) van de huid, heroverweegt Aniela Hoitink de toekomst van mode en textiel. Ze ontwikkelt gepersonaliseerde mode- en textielproducten op basis van nieuwe materialen en productietechnieken.

KWALITEITEN
Aniela Hoitink heeft een uitgebreide ervaring in het ontwerpen van modecollecties en textiele producten met een bepaald consument en/of merkgevoel in gedachten. Door haar achtergrond in de commerciële mode (15+ jaar, werken voor merken als Tommy Hilfiger, Gaastra, etc.) begrijpt Aniela als geen ander de behoeften van de consument van de verschillende modemerken.
Ze heeft 10 jaar ervaring in mode-innovatie en samenwerkingen met andere industrieën. En ze kan het beste product bepalen voor het (bio) materiaal of de technologie door middel van consultatie, (materieel) onderzoek & ontwikkeling en prototyping, zowel in haar studio als op locatie. Benieuwd wat Aniela Hoitink voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking of blijf op de hoogte met kwartaalupdates door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

ONDERZOEK
Aniela Hoitink heroverweegt de manier waarop we kleding en textiel gebruiken en produceren door middel van:
Bio-materiaal | mycelium, bacteriën, algen, kristallen, bioplastic
Technologie | zonne-energie, biometrische sensoren, verwarming, licht, enz.
Verven | natuurlijk verven, bacterieel verven, slimme coatings en inkten.
Fabricage | groeien (in patroon), 3D-modellering, digitale fabricage.
Biomimicry | inspiratie opdoen en leren van de natuur
PERSONALISATIE
Aniela Hoitink heeft ervaring met verschillende niveaus van personalisatie:
Op maat gemaakt voor de drager (3D)
In co-creatie gemaakt met de drager (op bestelling gemaakt)
Te veranderen door de drager
Afgestemd op de drager
Afgestemd op de omgeving